torek, 04. april 2017

TVU 2017


Na UPI – ljudski univerzi Žalec tudi letos nastopamo v vlogi območnega koordinatorja Tedna vseživljenjskega učenja (TVU). Kot vsako leto, si tudi v tem želimo povezati čim večje število različnih društev, podjetij, šol, zavodov, posameznikov in drugih organizacij iz našega lokalnega okolja in veseli nas, da ste se povabilu k sodelovanju TVU 2017 odzvali v tako velikem številu.
Za nami je skupni pripravljalni sestanek (pod)izvajalcev prireditev TVU, ki smo ga izvedli v četrtek , 30. marca 2017, v prostorih UPI – ljudske univerze Žalec.Z veseljem povemo, da imamo za Teden vseživljenjskega učenja (TVU) 2017 pripravljene nekatere novosti, kot so spletni dnevnik - blog, nagradni natečaj za vrtce in osnovne šole in prav tako nove sodelujoče izvajalce, ki se nam v letošnjem letu pridružujejo prvič.
Verjamemo, da bomo lahko le skupaj, po svojih močeh prispevali k našemu skupnemu slovenskemu prazniku učenja. Za vse informacije in pojasnila sem vam na voljo na sabina.cokan@upi.si ali na (03) 713 35 77.

Sabina Cokan

koordinatorka TVU 2017

Ni komentarjev:

Objavite komentar

TVU 2017

TEDEN VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA V petek, 12. maja 2017 se je uradno pričel Teden vseživljenjskega učenja , ki je najvidnejša promocijs...