petek, 21. april 2017

TVU 2017

NATEČAJ - Radi pišemo in ustvarjamo z roko

UPI – ljudska univerza Žalec kot območni koordinator projekta TVU 2017 (Teden vseživljenjskega učenja) razpisuje NATEČAJ – Radi pišemo in ustvarjamo z roko.
Namen natečaja je predvsem vzpodbuditi predšolske in osnovnošolske otroke, da nekaj napišejo ali ustvarijo z roko. Za njihov trud jih bomo nagradili.
Izbor zmagovalne skupine bo potekal v naslednjih kategorijah*:
1.     kategorija – predšolski otroci (posamezni oddelek);
2.     kategorija – I. triada (1. – 3. razred OŠ);
3.     kategorija – II. triada (4. – 6. razred OŠ);
4.     kategorija – III. triada (7. – 9. razred OŠ);
* Natečaj ni namenjen posameznikom ampak skupinam. Znotraj posamezne kategorije so lahko največ tri skupine.
Za namen natečaja lahko otroci pripravijo, ustvarijo, narišejo ali napišejo nekaj na temo letošnjega slogana ''ZNANJE NAVDIHUJE IN POVEZUJE'' (izdelek, plakat, ilustracija,…).
Natečaj bo potekal od 12. maja – 5. junija 2017.
Izdelki se nam posredujejo ali dostavijo osebno na UPI – ljudsko univerzo Žalec, Ulica Ivanke Uranjek 6, 3310 Žalec s pripisom NATEČAJ, najkasneje do 7. junija 2017. Vse kasneje prispele izdelke ne bo mogoče upoštevati.
Po zaključku natečaja bo tri članska komisija izbrala in razglasila zmagovalno skupino iz vsake posamezne kategorije, njihove izdelke pa nato do konca junija 2017 razstavila v prostorih UPI – ljudske univerze Žalec.
Za sodelovanje v natečaju izpolnite priložen obrazec za vnos prireditve in nam ga najkasneje do 28. aprila posredujte na sabina.cokan@upi.si.


Vabljeni k sodelovanju!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

TVU 2017

TEDEN VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA V petek, 12. maja 2017 se je uradno pričel Teden vseživljenjskega učenja , ki je najvidnejša promocijs...