ponedeljek, 15. maj 2017

TVU 2017TEDEN VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA
V petek, 12. maja 2017 se je uradno pričel Teden vseživljenjskega učenja, ki je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji.
UPI - ljudska univerza Žalec je kot območni koordinator, skupaj s številnimi izvajalci, pripravila vrsto BREZPLAČNIH dogodkov in prireditev, ki se bodo odvijali v času TVU od 12. maja - 30. junija 2017. Vse dogodke in prireditve TVU 2017, ki smo jih pripravili popolnoma brezplačno in se bodo odvijali v mesecu maju in juniju si lahko ogledate v koledarju prireditev na naslovu: http://tvu.acs.si/koledar/iskanje/ ali pa obiščite našo spletno stran: https://www.upi.si.
Letošnji osrednji dogodek s sloganom »Znanje navdihuje in povezuje« je Parada učenja, ki bo potekala v sredo, 17. maja od 10.30 do 15. ure na Podeželski tržnici v Žalcu. Pester in zanimiv program parade si lahko ogledate v nadaljevanju.

Vabljeni, da se nam pridružite.

1 komentar:

  1. Vsako leto je Parada učenja malce drugačna, zato vedno znova najdem kaj koristnega, poučnega tudi zase.

    OdgovoriIzbriši

TVU 2017

TEDEN VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA V petek, 12. maja 2017 se je uradno pričel Teden vseživljenjskega učenja , ki je najvidnejša promocijs...